De bedrijven van Grunopark B.V.

Op dit moment vallen onderstaande bedrijven onder de Grunopark B.V..

  • Breakout Grunopark Harkstede (GN)
  • Camping Stadspark in Groningen
  • Grand Café Hotel Karsten in Norg
  • Plaza Sportz Coevorden
Grunopark B.V.

Breakout Grunopark

Breakout Grunopark in Harkstede is bedoeld voor mensen die op een leuke recreatieve manier willen sporten, eten, drinken, praten, slapen en feesten. Er worden veel activiteiten georganiseerd. Je kunt er onder andere waterskiën op de kabelbaan, klimmen in het klimpark, billboarden en nog veel meer.

Bekijk Breakout Grunopark

Camping Stadspark

In Groningen ligt onze Camping Stadspark. Prachtig gelegen in een groot park en op loopafstand van het centrum. Daarnaast ideaal uitgangspunt voor fietstochten. U fietst zo Drenthe in. We noemen het ook wel een Culinaire Camping, want u kunt er heerlijk dineren in Eethuys Stadspark. Binnenkort wordt het restaurantterras voorzien van een glazen overkapping. Kortom wat let u om het te proberen? De reviews roemen de service.

Bekijk Camping Stadspark

Bekijk Eethuys Stadspark

Grand Café Hotel Karsten

Grand Café Hotel Karsten

In Norg ligt ons Grand Café Hotel Karsten. Het heeft vanouds een zeer goede naam. Tijdens de afgelopen Corona crisis zijn het hotel en restaurant volledig gerenoveerd. De serre aan de zijkant van het restaurant trekt veel bezoekers. Veel mensen komen terug, soms om hun eerst huwelijksnacht te gedenken. Norg ligt in een mooie en bosrijke omgeving en is zeer toeristisch. De keuken staat eveneens goed bekend. Herhaaldelijk ontvangen we bezoek van mensen die in het verleden bij ons hun huwelijksfeest hebben gehouden en het jubileum op de zelfde plek willen gedenken. Na de recente overname zijn we druk bezig de accommodatie verder klaar te maken voor de toekomst. Van halfpension tot fietsarrangement, wij denken graag met onze gasten mee.

Bekijk Grand Café Hotel Karsten

Grunopark B.V.

Plaza Sportz

In Coevorden ligt onze laatste aanwinst Plaza Sportz. Het is vanouds een racket en bowlingcentrum. Wij zijn bezig met een totale “make over”. Er komen 4 nieuwe indoor padelbanen, geschikt voor recreatie, training en competitie. Twee indoor tennisbanen maken de rackethal compleet. De bowling wordt omgebouwd naar 6 “hyperbowlbanen”. Hyperbowling is de nieuwste uitvoering van de meest attractieve vorm van bowlen, met alle toeters en bellen voor een prachtige groepsactiviteit. Een af te huren Cave met 2 poolbiljarts en beeldschermen scheppen de voorwaarde voor een ultiem avondje uit met de eigen groep. De biljarts zijn ook per uur te huren. Tot slot zijn er twee restaurants: een Bowling Restaurant waar vaak buffetten worden aangeboden en het Grand Café Sportz met een intiem restaurant gedeelte. Kortom “The place to be” voor actieve mensen, in Coevorden en omgeving die willen genieten met elkaar.

Bekijk Plaza Sportz